| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aslı - Dergiden Resmini Kopardım Aslı - Dergiden Resmini Kopardım Dergiden resmini kopardım bu tanıdık yüz artık yabancı Sana en son dokunduğum gün artık aşk yok inandığım gün Biraz durgun, biraz suskun ,biraz yorgun olsam da Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin Adını hiç anmaz oldum ki titretirdi sesin bile Ayları saymaz oldum kaç yıl geçti sensiz diye Biraz durgun, biraz suskun, biraz yorgun olsam da Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aslı, dergiden, kopardım, resmini |
Aslı - Dergiden Resmini Kopardım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak | Tigin | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 20 | 30-06-2009 14:39 |
| Hilal Aslı (Hilal Aslı Kimdir? - Hilal Aslı Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 8 | 29-09-2008 15:58 |
| Aslı (Aslı Kimdir? - Aslı Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 10 | 08-09-2008 10:32 |
| Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 2 | 16-06-2008 14:28 |
| Aslı Öngören (Aslı Öngören Kimdir? - Aslı Öngören Hakkında) | KisukE UraharA | Tiyatro tr | 0 | 21-02-2008 09:11 |