| | #1 (mesaj-linki) |
Mustafa Sandal - Melek Yüzlüm Melek Yüzlüm YA SEN ÖYLECE DUR BENİ KAHRET YADA BAKIŞINA KURBAN OLAYIM BİR TEBESSÜMÜNE BU CAN EMANET SAKLASIN RUHUMU BÜTÜN İHTİMALLER İHTİMALLER BÖYLE YAŞANMAZ BU GÖZLER AÇTIM SANA KALBİMİ BİRAKIYORUM İHTİMALLER İHTİMALLER BÖYLE YAŞANMAZ BU GÖZLER SALDIM SANA KENDİMİ UNUTUYORUM ALACAGIM AKLINI EY MELEK YÜZLÜM CENNETTE Kİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAMDA KALACAGIM AŞKINA YETMESEDE ÖMRÜM CENNETTE Kİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAMDA | |
|
![]() |
Mustafa Sandal - Melek Yüzlüm Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gökhan Güney - Melek Yüzlüm | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 16:37 |
| Mustafa Sandal (Mustafa Sandal Kimdir? - Mustafa Sandal Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 4 | 24-06-2008 13:50 |
| Mustafa Sandal - Mağlubuz | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:47 |
| Mustafa Sandal - Top | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:33 |
| Mustafa Sandal - Gidenlerden | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:25 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||