| | #1 (mesaj-linki) |
Sezen Aksu - Adı Bende Saklı Adı Bende Saklı Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Dalda muhabbette kumrular Bana ayrılığı sordular Dedim afet,yangın, dedim kar Dedim adet aşkı vururlar Dedim adet aşkı vururlar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı | |
|
![]() |
Sezen Aksu - Adı Bende Saklı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu (Sezen Aksu Kimdir? - Sezen Aksu Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 10 | 01-09-2008 15:44 |
| Sezen Aksu - Sen Ağlama | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:01 |
| Sezen Aksu - Tükeneceğiz | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:01 |
| Sezen Aksu - Git | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:57 |
| Sezen Aksu - Erkekler | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:54 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||