| | #1 (mesaj-linki) |
Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber Aşktan Ne Haber Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum özgürce acısını | |
|
![]() |
Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu - Hala Haber Bekliyorum Senden | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 09-11-2008 23:32 |
| Sezen Aksu (Sezen Aksu Kimdir? - Sezen Aksu Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 10 | 01-09-2008 15:44 |
| Işın Karaca - Aşktan Ne Haber | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 17:50 |
| Sezen Aksu - Git | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:57 |
| Sezen Aksu - Değer mi? | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:50 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||