| | #1 (mesaj-linki) |
Leman Sam - Hey Yıllar Leman Sam - Hey Yıllar - Şarkı Sözleri Hey yıllar Yine gece ve ben başbaşayım anılarla Beyaz bir kuş öyle canlı yine düşlerimde Hey yıllar yeninmedim size Umutlarım yine aynı Sessizlik geceyi sarsada Her gün bir yarın var ya Hey yıllar yeninmedim size Rüyalarım yine aynı Bir tutku yaşıyorum yine Aynı telaş içinde Bilmez kimse nasıl geldi geçti yalnızlıklar Kolaymıydı silip atmak sanki korkuları Hey yıllar yeninmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep aynı Bilmez kimse nasıl zordu gülmek zaman zaman Uçup gitti hayat yavaş yavaş avuçlarımdan Hey yıllar yeninmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine Esiyor ellerimde Hey yıllar yenilmedim size Hatalarım bile aynı Hep aynı sevgiye hasretim Duygularım hep ayn | |
|
![]() |
Leman Sam - Hey Yıllar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Doludizgin Yıllar | elif__yaqmr | Yerli Diziler | 2 | 14-10-2008 17:24 |
| Doludizgin Yıllar | MaRCeLLCaT | Yerli Diziler | 1 | 29-08-2008 22:13 |
| Baha - Yıllar | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 16:37 |
| Nilgül - Yıllar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:02 |
| Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) | NoRanynn | Müzik tr | 16 | 16-02-2007 13:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||