| | #1 (mesaj-linki) |
Sezen Aksu - El Gibi El Gibi Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden Öylece kalakaldım da deli hasretimle ben Bir yabancı selamın ile hüzünlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım Yok öyle el gibi soğuk durma gül biraz Sana gülmeler yaraşır Yok öyle güz gibi soğuk olma Güz ayrılık taşır | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| el gibi, el gibi sezen aksu, sezen aksu el gibi download, sezen aksu el gibi, sezen aksu el gibi mp3, sezen aksu el gibi mp3 sözler, sezen aksu el gibi şarkı, sezen aksu elgibi, |
Sezen Aksu - El Gibi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu (Sezen Aksu Kimdir? - Sezen Aksu Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 10 | 01-09-2008 15:44 |
| Ceza & Sezen Aksu - Gelsin Hayat Bildiği Gibi | Unsaid Words | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 31-03-2008 12:23 |
| Sezen Aksu - Sarışınım | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:00 |
| Sezen Aksu - Git | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:57 |
| Sezen Aksu - Geri Dön | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:56 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||