| | #1 (mesaj-linki) |
Sezen Aksu - Farkındayım Farkındayım Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sezen aksu farkındayım, sezen aksu farkındayım mp3, |
Sezen Aksu - Farkındayım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu (Sezen Aksu Kimdir? - Sezen Aksu Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 10 | 01-09-2008 15:44 |
| Sezen Aksu - Tutuklu | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:02 |
| Sezen Aksu - Git | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:57 |
| Sezen Aksu - Biliyorsun | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:48 |
| Sezen Aksu - Benimle Ol | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:46 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||