| | #1 (mesaj-linki) |
Sezen Aksu - Git Git Madem ki istiyorsun öyleyse durma git Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim Sen de bilirsin hiçbir şey sonsuza dek sürmez Hatta her an yeniden sevebilirim Olmazdı ben de biliyorum haklısın haydi git Korkma seninle gerçekten dost olabilirim Aslında ben de uzun zamandan beridir sana Ayrılmak istediğimi söylemedim haydi git Git... Git... Git... me dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim Aramızda yaşanacak yarım kalan birşeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim İkimiz için de doğru olan böylesi git İnan bana sandığın kadar üzgün değilim İçimde yepyeni bir hayata başlamanın Sevinci ve heyecanı var artık git | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sezen aksu git, sezen aksu git download, sezen aksu git mp3, sezen aksu gitme, sezen aksu gitme dur, sezen aksu gitme dur yalan söyledim, sezen aksu gitme dur şarkısı, sezen aksu gitme kal, sezen aksu gıtme dur, sezen aksu-gitme dur, |
Sezen Aksu - Git Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu (Sezen Aksu Kimdir? - Sezen Aksu Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 10 | 01-09-2008 15:44 |
| Sezen Aksu - Küçüğüm | kompetankedi | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 00:57 |
| Sezen Aksu - Tutuklu | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:02 |
| Sezen Aksu - Biliyorsun | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:48 |
| Sezen Aksu - Benimle Ol | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 18:46 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||