| | #1 (mesaj-linki) |
Leman Sam - Toprak Leman Sam - Toprak - Şarkı Sözleri Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere ey yar bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm ne faydalandım Her türlü isteiğim topraktan aldım Bbenim sadık yarim kara topraktır Karnın yardım kazmayınan belinen Yüzün yırttım tırnağınan elinen Yine karşıladı gülnen Benim sadık yarim kara topraktır Bütün kusurlarımı toprak gizliyor Merhem çalıp yaralarım düzlüyor Kolun açmış yollarımı gözlüyor Benim sadık yarim kara topraktır | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| leman sam toprak, |
Leman Sam - Toprak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Toprak Sergen (Toprak Sergen Kimdir? - Toprak Sergen Hakkında) | Kral_Aslan | Sinema tr | 1 | 28-09-2008 01:18 |
| Toprak ve Toprak Oluşumu | HayLaZ61 | Coğrafya | 1 | 24-03-2008 18:30 |
| Eski Toprak | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 19-12-2007 11:14 |
| Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) | NoRanynn | Müzik tr | 16 | 16-02-2007 13:48 |
| Ömer Faruk Toprak ( Ömer Faruk Toprak Kİmdir? - Ömer Faruk Toprak Hakkında ) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 10:02 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||