Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Sezen Aksu - Tutuklu sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Tutuklu Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi Savur savur bitmiyor. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Sezen Aksu - Tutuklu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sezen Aksu | Mystic@L | Müzik tr | 15 | 5 Temmuz 2012 14:30 |
| Sezen Aksu - Yol Arkadaşım | DrEaMy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 5 Kasım 2008 16:28 |
| Sezen Aksu - Güvercin | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29 Haziran 2008 00:20 |
| Sezen Aksu - Git | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 18:57 |
| Sezen Aksu - Benimle Ol | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 18:46 |