| | #1 (mesaj-linki) |
Gökhan Özen - Benim İçin Ne Yapardın ? Benim İçin Ne Yapardın ? Benim birşey yap öyle lafta kalmasın hasta olursam bir gün bir çorba yaparmıydın sobamı yakarmıydın portakal soyarmıydın sahiden yaparmıydın istersem benim için ne yapardın ayazmı yatardın sırtındamı taşırdın hamallıkmı yapardın aman ne bileyim ben yapta bi göreyim ben ben olsaydım napardım ayazdada yapardım sırtımdada taşırdım hamallıkta yapardım aman ne bileyim ben bekle bekle de görsen Başıma bişey gelse yanımda olurmuydun bir meselem olsaydı beni dinlermiydin başındanmı atardın bağrınamı basardın acımı taşırmıydın istersem benim için ne yapardın ayazmı yatardın sırtındamı taşırdın hamallıkmı yapardın aman ne bileyim ben yapta bi göreyim ben ben olsaydım napardım ayazdada yapardım sırtımdada taşırdım hamallıkta yapardım aman ne bileyim ben bekle bekle de görsen insana gülerse aklını çelerse ben ona derse herşeyi denerse kanma Benim için napardın aman ne bileyim ben yapta bi göreyim ben ben olsaydım napardım ayazdada yapardım sırtımdada taşırdım hamallıkta yapardım aman ne bileyim ben bekle bekle de görsen | |
|
![]() |
Gökhan Özen - Benim İçin Ne Yapardın ? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gökhan Özen (Gökhan Özen Kimdir? - Gökhan Özen Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 12 | 14-08-2008 20:16 |
| Gökhan Özen - Vah Vah | Elçin | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-08-2008 09:33 |
| Gökhan Güney - İmkansız Yok Benim İçin | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 16:36 |
| Gökhan Özen - Dön Çarem | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:17 |
| Gökhan Özen - Çıtırım | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:16 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||