Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Erkan Ocaklı - Hapishane İçinde sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Erkan Ocaklı - Hapishane İçinde - Şarkı Sözleri Hapishane içinde Volta vuramıyorum Aç kapıyı gardiyan Burda duramıyorum Hapishane içinde Kara kara günlerim Ne oldu bana dostlar Niye böyle inlerim Görüyorsun gardiyan Dertlerim bini aştı Aç kapıyı gardiyan Ölüm vakti yaklaştı Bırakın şu dünyada Seven seveni alsın Elveda kardeşlerim Dünya sizlere kalsın |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Erkan Ocaklı - Hapishane İçinde Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Erkan Ocaklı | Kral_Aslan | Müzik tr | 1 | 18 Kasım 2008 14:52 |
| Erkan Ocaklı - Mısırı kuruttun Mu | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 22:48 |
| Erkan Ocaklı - Kurtların Sofrası | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 22:45 |
| Erkan Ocaklı - Emine | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 22:34 |
| Erkan Ocaklı - Bu Erkanın Yarası | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22 Şubat 2008 22:30 |