| | #1 (mesaj-linki) |
Şebnem Ferah - Yağmurlar Şebnem Ferah - Yağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme | |
|
![]() |
Şebnem Ferah - Yağmurlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 80 | 3 Hafta Önce 16:57 |
| Şebnem Ferah - Sil Baştan | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 19:27 |
| Şebnem Ferah - Ay | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:28 |
| Şebnem Ferah - Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:27 |
| Şebnem Ferah - Durma | PocahontaS | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:59 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||