| | #1 (mesaj-linki) |
Kurban - Ben Değilim Kurban - Ben Değilim Söyleyecek sözün yoksa dinle Dönüşü olamayan yola girme Ne gariptir sevenler kavuşmaz Bu sözlere inandın mı söyle Hiçbir anlamı yok Sadece sus ve dinle Gerçekler nerede Sadece sus ve dinle Ne yazarım, ne söylerim Ne konuşur, ne gözlerim Sadece durmuş dinlerim Öyleyse ben, ben değilim Ne yazarım, ne söylerim Ne konuşur, ne gözlerim Sadece durmuş dinlerim Ne yapayım ben böyleyim Çekinir görmez gözlerim Öyleyse ben, ben değilim | |
|
![]() |
Kurban - Ben Değilim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kurban Nedir? Kurban Hakkında Genel Bilgiler | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 3 | 4 Hafta Önce 05:24 |
| Kurban (Kurban Kimdir? - Kurban Hakkında) | Miriel | Türkçe Rock | 7 | 01-08-2008 22:39 |
| Kurban - Kurban Nedir - Kurban Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 19-05-2008 19:30 |
| İlhan İrem - Ben Değilim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 21:54 |
| Azer Bülbül - İyi Değilim | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 03:09 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||