| | #1 (mesaj-linki) |
Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum Üstüm açık kalmış, ürperirken sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım Suçum neydi? Neden böyle oldu? Bu sabah bir umut var içimde; Nasıl olsa geri gelirsin diye Her şey yerli yerinde yine Bu sabahların bir anlamı olmalı Koltuğuna senin kıvrılıp, hayalinle uyumuşum Camlar açık kalmış, üşürken sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım Bu sabah bir umut var içimde; Nasıl olsa geri gelirsin diye Her şey yerli yerinde yine Bu sabahların bir anlamı olmalı | |
|
![]() |
Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vega (Vega Kimdir? - Vega Hakkında) | Naesse | Türkçe Rock | 17 | 02-09-2008 09:50 |
| Akıllı mı olmalı yoksa deli mi olmalı? | NoRanynn | Kahve Molası | 103 | 10-08-2008 23:49 |
| Suzanne Vega (Suzanne Vega Kimdir? - Suzanne Vega Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik ww | 2 | 11-07-2008 09:36 |
| Nazan Öncel - Aşk Olmalı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 19:50 |
| Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:42 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||