| | #1 (mesaj-linki) |
Hakan Peker - Affetmedim Kendimi Hakan Peker - Affetmedim Kendimi - Şarkı Sözleri Bir günah işledim kaybettim seni Bilirim geriye dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni Bilirim bir daha sevmezsin Her gece seni özlediğimi söylesemde Faydası yok bilirim Her gece seni unutmak için sevişsemde Sen başkaydın sevgilim Ben hatalarım için sana yaptıklarım için Hiç affetmedim kendimi inan bana Hala sızın içimde ağları düşündükçe Hiç affetmedim kendimi | |
|
![]() |
Hakan Peker - Affetmedim Kendimi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hakan Peker (Hakan Peker Kimdir? - Hakan Peker Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 4 | 20-06-2008 15:06 |
| Taner - Affetmedim Kendimi | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 21:48 |
| Hakan Peker - Ah Hayat | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:57 |
| Hakan Peker - Ağladım | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:05 |
| Affetmedim Kendimi | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 18-01-2008 15:23 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||