Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Hakan Peker - Ağladım

Hakan Peker - Ağladım - Şarkı Sözleri

Issız kapkaranlık bir gece
Ben çılgın ben sana hasret
Sensizlik sarmış sinsice
Ben sana deli divane

Ağladım yine sana ağladım gizlice
Göz yaşlarım süzüldü sessizce
Bir kor ateş düştü yüreğime

Şimdi baş başa bak seninle
Ben suskun ben sana hasret
Bir yağmur yağan sessizce
Bense rüzgarın peşinde

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hakan peker 2008, hakan peker 2008 dinle, hakan peker 2008 şarkıları, hakan peker resimleri, hakan peker sarkilari, hakan peker şarkilari dinle, hakan peker şarkıları, hakan peker şarkıları dinle, hakan peker şarkılarını dinle, hakan peker şarkılarını online dinle,
Hakan Peker - Ağladım Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hakan Peker (Hakan Peker Kimdir? - Hakan Peker Hakkında) Kral_Aslan Müzik tr 4 20-06-2008 15:06
Zafer Peker - Sevdim Ağladım Sevildim Ağladım KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 21-03-2008 11:18
Hakan Peker - Ah Hayat Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 12:57
Hakan Peker - Affetmedim Kendimi Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 12:01
Hakan Peker - Adın Nerede Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 12:00
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13759995 saniyede (34.98% PHP - 65.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz