| | #1 (mesaj-linki) |
Hakan Peker - Ağladım Hakan Peker - Ağladım - Şarkı Sözleri Issız kapkaranlık bir gece Ben çılgın ben sana hasret Sensizlik sarmış sinsice Ben sana deli divane Ağladım yine sana ağladım gizlice Göz yaşlarım süzüldü sessizce Bir kor ateş düştü yüreğime Şimdi baş başa bak seninle Ben suskun ben sana hasret Bir yağmur yağan sessizce Bense rüzgarın peşinde | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hakan peker 2008, hakan peker 2008 dinle, hakan peker 2008 şarkıları, hakan peker resimleri, hakan peker sarkilari, hakan peker şarkilari dinle, hakan peker şarkıları, hakan peker şarkıları dinle, hakan peker şarkılarını dinle, hakan peker şarkılarını online dinle, |
Hakan Peker - Ağladım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hakan Peker (Hakan Peker Kimdir? - Hakan Peker Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 4 | 20-06-2008 15:06 |
| Zafer Peker - Sevdim Ağladım Sevildim Ağladım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 11:18 |
| Hakan Peker - Ah Hayat | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:57 |
| Hakan Peker - Affetmedim Kendimi | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:01 |
| Hakan Peker - Adın Nerede | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:00 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||