| | #1 (mesaj-linki) |
Hakan Peker - Ah Hayat Hakan Peker - Ah Hayat - Şarkı Sözleri Veda ettim artık Siyah ufuklara Yolum düştü senle Beyaz umutlara Neler oldu bana Neler oldu bilmem Sevmekten korkarken Kendimden geçtim ben Neler oldu bana Neler oldu bilmem Derinden bir yerden Yangınlar aldım ben Ah hayat ne hayat Sanki aşk kabahat Sevdim içim rahat Senle başka hayat | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hakan peker ah hayat, hakan peker hayati, hakan pekerin hayati, hakan pekerin hayatı, hakan pekerin tüm şarkıları, hakan pekerin yeni şarkı sözleri, hakan pekerin şarkı sözleri, hakan pekerin şarkıları, hakan pekerin şarkılarını dinle, pekerin şarkıları, |
Hakan Peker - Ah Hayat Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hakan Peker (Hakan Peker Kimdir? - Hakan Peker Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 4 | 20-06-2008 15:06 |
| Zafer Peker - Hayat Bu | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 10:43 |
| Hakan Peker - Ağladım | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:05 |
| Hakan Peker - Affetmedim Kendimi | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:01 |
| Hakan Peker - Adın Nerede | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:00 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||