| | #1 (mesaj-linki) |
Badem - Sensiz Olamam Badem - Sensiz Olamam dün gece seni rüyamda gördüm gözlerimde yaş kalbimde hüzün hatırladım dedim ki zaman kıymetli sonuna gel verdiğin kum saati al götür beni bu diyardan sensiz olmam sensiz olmam dün gece seni onunla gördüm gözlerimde yaş aklımda yüzün hatırladım dedim ki zaman kıymetli sonuna gel verdiğin kum saati al götür beni bu diyardan sensiz olmam sensiz olmam | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| badem mp3, badem mp3 download, badem mp3 şarkıları, badem sensiz olamam, badem sensiz olamam mp3, badem sensiz sözleri, badem sensiz şarkı sözleri, sensiz olamam, sensiz olamam mp3, sensız olamam badem, |
Badem - Sensiz Olamam Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Badem - Sensiz Kalacak Bu Şehir (Video Klip) | Gabriella | Müzikhol | 0 | 06-10-2008 21:46 |
| İntizar - Sensiz Olamam | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-09-2008 05:50 |
| Yasemin Göksu - Olamam Kimseyle | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 09:48 |
| Badem (Badem Kimdir? - Badem Hakkında) | MaKaLeLe | Türkçe Rock | 2 | 28-12-2007 16:10 |
| Ben Sensiz Olamam | Dark-Line | YouTube'dan Seçmeler | 7 | 06-08-2007 21:11 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||