| | #1 (mesaj-linki) |
Badem - Kara Değil mi? Badem - Kara Değil mi? bana kara diyen dilber gözlerin kara değil mi? yüzünü sevdiren gelin kaşların kara değil mi? Beni Kara Diye Yerme Mevlam Yaratmış Hor Görme Ala Göze Siyah Sürme Çekilir Kara Değil Mi? inten yemenden çekilir iner bağdat a dökülür türlü tamah ekilir biber de kara değil mi? illerde konuk göçerler lale sümbülü biçerler Ağalar Beyler İçerler Kahve De Kara Değil Mi? Karac'oğlan Der inşallah görenler desin maşallah Kara Donlu Beytullah Örtüsü kara değil mi? | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| badem bana kara diyen dilber, badem kara değil mi, badem kara değil mi mp3, badem kara dilber, badem kara diyen dilber, badem kara gözler, badem kara gözlerin, bana kara diyen dilber gözlerin kara değil mi, bana kara diyen dilber mp3, kara dilber, |
Badem - Kara Değil mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 21:44 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Misafir | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 15:07 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 13:07 |
| Al Kara (Al Kara Kimdir? - Al Kara Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 0 | 30-12-2007 13:25 |
| Badem (Badem Kimdir? - Badem Hakkında) | MaKaLeLe | Türkçe Rock | 2 | 28-12-2007 16:10 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||