| | #1 (mesaj-linki) |
Gül Önen - Köle miyim? Gül Önen - Kölemiyim Ne mutluluk verdin ki su fani ömrüme Haraç mezat kalbimi vermemi bekleme Ne ilaç olur kara sevda su gönlüme Eyvah eyvah Kaçirdin askimin uykusunu sen yine En güzel seyleri yazsan da kalbime Adin çikmis dokuza inmez ki sekize Eyvah eyvah Köle miyim sana Ölür müyüm sana A canim askini lütfettin Simdi yerlerdesin eski pas pas gibi Fisini çektim isin bitti | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fişini çektim işin bitti, gül önen, gül önen fişini çektim işin bitti, gül önen kölemiyim, gül önen kölemiyim sana, gül önen mp3, kölemiyim, kölemiyim sana, kölemiyim sana ölürmüyüm sana, kölemiyim sana şarkısı, |
Gül Önen - Köle miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abdulkadir Emin Önen (Abdulkadir Emin Önen Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 01-04-2008 11:15 |
| Köle - Köle Nedir - Köle Hakkında | nünü | X-Sözlük | 1 | 21-03-2008 14:02 |
| Gül Önen - Vaz Geçtim | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 13:37 |
| Gül Önen - Bu Yol Aşka Çıkar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 13:36 |
| Ozan Önen ( Ozan Önen Kimdir? - Ozan Önen Hakkında ) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 20-12-2006 23:22 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||