Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Gül Önen - Vaz Geçtim

Gül Önen - Vaz Geçtim

Affet beni çok yorgunum
Gözyaşlarım senden fazla
Bir yangının ortasına
Yürüyorum karanlığa
Vazgeçtim sevgilim
Her şeyden vazgeçtim
Acılar giydim üstüne
Gönül verdim
Korkular bıraktın
Ardında kaç kere
Yolların tuzak
Yenildim hüzünlere

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gül ki sevgilim şarkısını indir, gül önen vazgeçtim, gül önen vazgeçtim indir, gül önen vazgeçtim sevgilim, vazgectim sevgilim herseyden vazgectim, vazgectım sevgılım herseyden vazgectım, vazgeçtim sevgilim, vazgeçtim sevgilim herşeyden, vazgeçtim sevgilim herşeyden vazgeçtim, vazgeçtim sevgilim şarkısı,
Gül Önen - Vaz Geçtim Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Abdulkadir Emin Önen (Abdulkadir Emin Önen Hakkında) KisukE UraharA Siyaset tr 0 01-04-2008 11:15
Gül Önen - Bu Yol Aşka Çıkar Fırtına Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 13:36
Gül Önen - Köle miyim? Fırtına Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 13:36
Vaz Gectim Gözlerinden BARIŞ Duygu Yüklü Flash'lar 0 02-04-2007 00:38
Ozan Önen ( Ozan Önen Kimdir? - Ozan Önen Hakkında ) BARIŞ Edebiyat tr 0 20-12-2006 23:22
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09086990 saniyede (60.67% PHP - 39.33% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz