| | #1 (mesaj-linki) |
Gül Önen - Vaz Geçtim Gül Önen - Vaz Geçtim Affet beni çok yorgunum Gözyaşlarım senden fazla Bir yangının ortasına Yürüyorum karanlığa Vazgeçtim sevgilim Her şeyden vazgeçtim Acılar giydim üstüne Gönül verdim Korkular bıraktın Ardında kaç kere Yolların tuzak Yenildim hüzünlere | |
|
![]() |
Gül Önen - Vaz Geçtim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abdulkadir Emin Önen (Abdulkadir Emin Önen Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 01-04-2008 11:15 |
| Gül Önen - Bu Yol Aşka Çıkar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 13:36 |
| Gül Önen - Köle miyim? | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 13:36 |
| Vaz Gectim Gözlerinden | BARIŞ | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 02-04-2007 00:38 |
| Ozan Önen ( Ozan Önen Kimdir? - Ozan Önen Hakkında ) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 20-12-2006 23:22 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||