| | #1 (mesaj-linki) |
Özcan Deniz - Dön Desem Dön Desem Bu aralar içimde bir yangın var Hem yorgunum birazda suskun Sabah olmaz gönülde yar sancım var Hep dargınım birazda kırgın Neler oldu ruhun duymaz Gözün göre gönlün bilmez Her ayrılık bir başlangıç Bu gidişle sonum olmaz Yar Ama dön desem Seviyorum seni gel desem Seni nasıl özledim bir bilsen Zaman olur gözümde yaşlar çağlar Kah akarlar kah dururlar Bir an olur dilim de sözler ağlar Ben aşk derim hüzün olurlar Neler oldu ruhun duymaz Gözün göre gönlün bilmez Her ayrılık bir başlangıç Bu gidişle sonum olmaz Yar Ama dön desem Seviyorum seni gel desem Seni nasıl özledim bir bilsen | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ama dön desem, dön mp3, ozcan deniz ama don desem, özcan deniz ama dön desem, özcan deniz dön desem, özcan deniz dön desem indir, özcan deniz dön desem mp3, özcan deniz dön desem mp3 indir, özcan deniz dön desem şarkı sözleri, özcan denız ama don desem, |
Özcan Deniz - Dön Desem Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Özcan Deniz (Özcan Deniz Kimdir? - Özcan Deniz Hakkında) | GÜLGECELER | Müzik tr | 4 | 24-09-2008 09:16 |
| Özcan Deniz - Sonumun Adı | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-08-2008 20:31 |
| Özcan Deniz - Kal De | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 14:41 |
| Özcan Deniz - Canım | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 14:39 |
| Özcan Deniz - Bir Umut | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 14:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||