Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Soner Arıca - Beni Bırakma

Soner Arıca - Beni Bırakma

Git hadi git ciğerim yanıyor
Son gece bu, beni sevsen ne olur
Kim saracak beni kim sevecek
Dur dokunma yüreğim acıyor
Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver
Terkedilişim ilk değil alışır gönlüm
Sevilmeden sevmek var ya o daha beter

Hadi beni öldür beni unut
Hadi beni göm yalnızlığa
Hadi bana hepsi yalan de
Beni bırakma

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
beni bırakma mp3, mp3 downloand, sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim sözleri, sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim şarkısı, soner arıca beni bırakma, soner arıca beni bırakma download, soner arıca beni bırakma mp3, soner arıca mp3 download, soner arıca sevme beni, soner arıca vurgun,
Soner Arıca - Beni Bırakma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Soner Arıca (Soner Arıca Kimdir? - Soner Arıca Hakkında) careless_WhispeR Müzik tr 2 17-06-2008 11:55
Soner Arıca - Bu mu Sevda careless_WhispeR Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:17
Soner Arıca - Gözbebeğimsin careless_WhispeR Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:10
Soner Arıca - Vefasız careless_WhispeR Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:07
Soner Arıca - Derbeder careless_WhispeR Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:02
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10091901 saniyede (58.54% PHP - 41.46% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz