| | #1 (mesaj-linki) |
Mirkelam - Aşkım Aşkım Aşkım Aşkım - Mirkelam Çözüm değil bu ikimiz için Yaptığımız bize iyilik mi sence Dergiler yazar filmler çeker Hiçbirinde mesaj yok muydu sence Birgün dönüpte buluştuğumuz yerlere Beni çok arayacaksın O günlerde yaşadığımız heyecanı Bir türlü bulamayacaksın Ve nerdesin aşkım aşkım Sevgilim deyip deyip Beni nasılda arayacaksın Çözüm değil bu ikimiz için Yaptığımız bize iyilik mi sence Dergiler yazar filmler çeker Hiçbirinde mesaj yokmuydu sence Birgün gelip o sahil kasabasında Beni çok arayacaksın O gün gelip deniz manzarasında Aynı tadı bulamayacaksın Ve nerdesin aşkım aşkım Sevgilim deyip deyip Beni nasılda arayacaksın Belkide gözlerinde birkaç damla yaşla | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| akim, mirkelam aşkım aşkım, mirkelam arayacaksın mp3, mirkelam askimsin download mp3, mirkelam aşkım, mirkelam aşkım aşkım, mirkelam download, |
Mirkelam - Aşkım Aşkım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşkım Sen Kimindin? Aşkım Sen Benimdin, Sonunda Yalnız Kaldım | WhiTtRicX | Duygu Yüklü Flash'lar | 4 | 11-09-2008 20:27 |
| Aşkım Aşkım | The Unique | Yerli Diziler | 1 | 22-06-2008 17:01 |
| Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 19:08 |
| İlk Aşkım | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 12-12-2007 21:44 |
| Aşkım Sadece Aşkım | CaCo | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 29-03-2007 12:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||