| | #1 (mesaj-linki) |
Nurettin Rençber - Ayrılık Vakti Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda Bu amansız rüzgardan Anla beni Geçmişteki günlerimiz Birer birer hayal oldu Birer birer yalan Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Oysa senle Çok zamanlar paylaşırdık Acıları umutları Hiç usanmadan Yüreğimde saklı kalan anılarla Gidiyorum bu şehirden Sevgilim hoşça kal | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Nurettin Rençber - Ayrılık Vakti
bende askımı ozledım
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| nurettin recber mp3, nurettin rençber ayrılık vakti, nurettin rençber mp3, nurettin rençber mp3 download, nurettin rençber vakti geldi ayrılığın, nurettin reçber ayrılık, nurettin reçber ayrılık vakti, nurettin reçber mp3, nuretttin rençber, nuretttin reçber, |
Nurettin Rençber - Ayrılık Vakti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nurettin Rençber (Nurettin Rençber Kimdir? - Nurettin Rençber Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 2 | 05-09-2008 13:19 |
| Nurettin Rençber - Geceler | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:28 |
| Nurettin Rençber - Ezo | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:27 |
| Nurettin Rençber - Çondo | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:26 |
| Nurettin Rençber - Ciran | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:24 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||