| | #1 (mesaj-linki) |
Burak Kut - Bebeğim Bebeğim-Burak Kut Gözlerim tükendi bu akşam Neden allahım bu ceza Bedenim donuk ellerim soğuk Ayrılık var yine yalnızım Sen sevdiğimdin bebeğimdin Neden ayrıldık Sen tutamadığım çiçeğimdin bir tanem Neden neden ayrıldık Sigaram sensiz bitiyor Ah aşkım için yanıyor Soğudu odam yalnızım yine Yapamam ben sensiz dur dinle | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| burak kut bebeğim, burak kut bebeğim mp3, burak kut neden ayrıldık, burak neden ayrıldık, nil burak mp3, nil burak yalnızım ben mp3, nil burak yalnızım ben mp3 download, nil burak yalnızım download, sen bebegimdin, sen bebeğimdin, |
Burak Kut - Bebeğim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burak Özçivit (Burak Özçivit Kimdir? - Burak Özçivit Hakkında) | Misafir | Moda tr | 11 | 24-09-2008 11:19 |
| Burak Hakkı (Burak Hakkı Kimdir? - Burak Hakkı Hakkında) | Misafir | Moda tr | 4 | 26-08-2008 22:53 |
| Burak Kut (Burak Kut Kimdir? - Burak Kut Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 4 | 07-08-2008 18:52 |
| Cihat Burak (Cihat Burak Kimdir? - Cihat Burak Hakkında) | KisukE UraharA | Sanat tr | 0 | 15-02-2008 16:46 |
| Nil Burak (Nil Burak Hakkında - Nil Burak Kimdir?) | NoRanynn | Müzik tr | 1 | 22-02-2007 22:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||