| | #1 (mesaj-linki) |
Kibariye - Annem
Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı çektim Kendimi ben sana emanet ettim Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Ne sevgiler geldi geçti kalbimden Kimse anlamadı garip halimden Senin hasretini duydum derinden Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| annem gibi mp3, annem gibi mp3 download, annem mp3, kibariye anne, kibariye annem, kibariye annem download, kibariye annem mp3, kibariye annem mp3 download, kibariye annem şarkısı, kibariye mp3, |
Kibariye - Annem Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sarp - Annem Annem | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-06-2008 11:54 |
| Adnan Şenses - Ah Annem Annem | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 11:29 |
| Gökhan Tepe - Annem Annem | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 21:25 |
| Mahsun Kırmızıgül - Annem Annem | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 13:07 |
| Kibariye (Kibariye Kimdir? - Kibariye Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 1 | 18-11-2006 10:06 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||