Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Kibariye - Kara Kışlar

kara kışlar

Bilsen ne çok şeydin sen
Yazık ki aynıydı her giden
Yok kalbim ah kalbim yok
Sevgiler çok insafsız yarını yok

Ağlarım gün geçmez ağlarım öfkeyle sustum diye ardından
Kaybolur gibiydi yüreğim öyle derin ve öyle kederli

[Nakarat] x 2
Çok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim
Çok ayrılıklar gördüm ben yine yenilmedim

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
kibariye ben ne kara kışlar gördüm, kibariye kara kışlar, kibariye karakış, kibariye karakış şarkısı, kibariye çok kara kışlar gördüm, ne kara kışlar gördüm, çok kara kışlar gördüm, çok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim, çok kara kışlar gördüm ben yine yenilmedim, çok kara kışlar gördüm şarkısı,
Kibariye - Kara Kışlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sabit İnce - Kara Kaşların Kara TiglonBoYs Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-07-2008 13:34
Kibariye - Annem Kral_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:43
Kibariye - Ah İstanbul Kral_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 18:41
Al Kara (Al Kara Kimdir? - Al Kara Hakkında) KisukE UraharA Masal Kahramanları 0 30-12-2007 13:25
Kibariye (Kibariye Kimdir? - Kibariye Hakkında) BARIŞ Müzik tr 1 18-11-2006 10:06
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13839602 saniyede (71.14% PHP - 28.86% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz