| | #1 (mesaj-linki) |
Kibariye - Kara Kışlar kara kışlar Bilsen ne çok şeydin sen Yazık ki aynıydı her giden Yok kalbim ah kalbim yok Sevgiler çok insafsız yarını yok Ağlarım gün geçmez ağlarım öfkeyle sustum diye ardından Kaybolur gibiydi yüreğim öyle derin ve öyle kederli [Nakarat] x 2 Çok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim Çok ayrılıklar gördüm ben yine yenilmedim | |
|
![]() |
Kibariye - Kara Kışlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sabit İnce - Kara Kaşların Kara | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 13:34 |
| Kibariye - Annem | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:43 |
| Kibariye - Ah İstanbul | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:41 |
| Al Kara (Al Kara Kimdir? - Al Kara Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 0 | 30-12-2007 13:25 |
| Kibariye (Kibariye Kimdir? - Kibariye Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 1 | 18-11-2006 10:06 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||