| | #1 (mesaj-linki) |
Nilgül - Yıllar Yıllar - Nilgül Ne de çabuk geldi geçti Göz açtım ki her şey eski Zaman aktı bir su gibi Sayamadım seni yıllar, tutamadım seni yıllar Yıllar Hain yıllar, zalim yıllar Mazide yıllanmış hatıralar Yıllar Hain yıllar, zalim yıllar Boynu bükük kaldı hatıralar Her derdin dermanı oldun ya sonra Dermanım yok dertli yıllar Her derdin dermanı oldun ya sonra Dermanım yok zalim yıllar Sana gitme diyemedim Gururumu ezdirmedim Sensiz geçen günlerimin, hesabını versin yıllar Hesabını versin yıllar Her derdin dermanı oldun ya sonra Dermanım yok dertli yıllar Her derdin dermanı oldun ya sonra Dermanım yok zalim yıllar | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hain yıllar zalim yıllar, nilgül yıllar, nilgül zalim yıllar, nilgül zalim yıllar her derdin dermanı oldun da, nilgün yıllar, nilğün yıllar, nılgun yıılar, yıllar hain yıllar, yıllar zalim yıllar, zalim yıllar, |
Nilgül - Yıllar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nilgül (Nilgül Kimdir? - Nilgül Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 4 | 16-11-2008 16:29 |
| Nilgül - Nar i Aşk | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:04 |
| Nilgül - Sen | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:04 |
| Nilgül - Taşıyamadım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:03 |
| Nilgül - Yıllar Yollar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||