| | #1 (mesaj-linki) |
Nilgül - Nar i Aşk Nar i Aşk - Nilgül Bile bile özlediğimi Gecelerce aramadın sen Bir daha nasıl döneceksin Ağlatırken düşünmedin bırakırken üzülmedin Sen bir daha nasıl seveceksin Unutmak için kokunu ellerini Soküp attım ben kalbimi Hangi yüzle yeniden sev diyeceksin Kalbimi yaktın dün gibi Sende yan gör nar-ı aşkı Kendini unuttuğun gün beni anlayacaksın | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| nilgül download, nilgül download mp3, nilgül nar ı aşk download, nilgül nar-i aşk, nilgül nari ask, nilgül narı aşk, nilgül narı aşk download, nilgün nar-i aşk, nilgün nari aşk, nilgün narı aşk, |
Nilgül - Nar i Aşk Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nilgül (Nilgül Kimdir? - Nilgül Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 4 | 16-11-2008 16:29 |
| Nilgül - Masal | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:05 |
| Nilgül - Sen | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:04 |
| Nilgül - Taşıyamadım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:03 |
| Nilgül - Yıllar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:02 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||