| | #1 (mesaj-linki) | |
| Barış Manço - Ölüm Allah'ın Emri Ölüm Allah'ın Emri Akşam olunca kuşlar dönerken bir hüzün çöker dolar gözlerim Issız ovaya yağmur inerken bir hüzün çöker dolar gözlerim Kim aramış kim bulmuş dertlerine çare Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı Gün batısında sular kararır bir hüzün çöker dolar gözlerim Karlı dağlardan aşan yollarda bir hüzün çöker dolar gözlerim Kim aramış kim bulmuş dertlerine çare Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı Yıllarca seni bekledim durdum göç vakti geldi artık yoruldum İstemem tatsın aşk acısını her kim anarsa Barış adını Kim aramış kim bulmuş dertlerine çare Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı . Son Düzenleyen Kral_Aslan; 20-11-2008 @ 22:33. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Barış Manço - Ölüm Allah'ın Emri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Manço - Ne Ola Yar Ola | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 22:46 |
| Barış Manço - Ayı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:28 |
| Barış Manço - Ölüm Allahın Emri | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:44 |
| Barış Manço - Kol Düğmeleri | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 01:04 |
| Barış Manço - Mahkum | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 01:02 |