| | #1 (mesaj-linki) |
Nilüfer - Alnımın Yazısı
allahım ne olur yardım et yandığım ateşler benim suçum değil sen verdin bu kalbi sev dedin çok sevdim bağlandım elimde değil alnımın yazısı bir defa aşık olamkmış alnımın yazısı bir ömrü sana adamakmış alnımın yazısı bir ömür sensiz kalmakmış ağlamakla bitmiyor acı | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anlimin yazisi sarki sözü, anlımın yazısı, nilüfer alnimin yazisi, nilüfer alnımın yazısı, nilüfer alnımın yazısı mp3, nilüfer alnımın yazısı şarkısı, nilüfer anlımın yazısı, nilüfer anlımın yazısı şarkısı, nilüfer-alnımın yazısı, nılufer alnımın yazısı, |
Nilüfer - Alnımın Yazısı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hiyeroglif Yazısı | ThinkerBeLL | Kültür | 1 | 29-10-2008 16:05 |
| Grafoloji - El Yazısı Bilimi | ThinkerBeLL | Bilim | 3 | 15-09-2008 10:51 |
| Nilüfer - Nilüfer Nedir - Nilüfer Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 05-12-2007 14:48 |
| Nilüfer (Nilüfer Kimdir? - Nilüfer Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 33 | 21-09-2007 15:44 |
| Köşe Yazısı Nedir? | kompetankedi | Edebiyat | 0 | 12-04-2007 15:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||