| | #1 (mesaj-linki) |
Neslihan - Her Gün Bir Umut
Her gün bir umutla uyandım Umuda bağlandım Geceye zor vardım Ama geceler ağladım Karalar bağladım Sabaha zor vardım Aman Allahım bir sen anlarsın Aman Allahım bir sen duyarsın Aman Allahım bir sen alırsın Of Allahım beni alır mısın Her gün bir ümitle uyandım Ümide bağlandım Geceye zor vardım | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bir ümit, hergun bir umit, neslihan hergün bir umut, neslihan hergün bir ümit, |
Neslihan - Her Gün Bir Umut Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Umut | sahra61 | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 26-10-2008 16:06 |
| Neslihan Demir Darnel (Neslihan Demir Darnel Hakkında) | MaXsdesigN | Spor tr | 2 | 21-07-2008 20:10 |
| Nev - Umut Sahili | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 22:28 |
| Neslihan Seda Zafer (Neslihan Seda Zafer Kimdir? - Neslihan Seda Zafer Hakkında) | NoRanynn | Müzik tr | 0 | 07-12-2007 12:05 |
| Umut - Umut Nedir - Umut Hakkında | MelancholiscH | X-Sözlük | 0 | 28-11-2007 16:40 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||