| | #1 (mesaj-linki) |
Nilüfer - Cumartesi
ne dünden kolay,ne yarından zor ortasındayım ömrün, mekanım terki diyar senden uzakta olmak çile ne yapsam çekilmiyor altın kafeste bülbül bile,illede yuvam diyor artık derdim eskisinden çok,sensizliğin hiç vefası yok bu dünyanın bahçesi,nde kayboldum gidiyorum.bir sevdanın pençesinde gitgide eriyorum ne günden haberim var ne geceler belli ya salı ya çarşamba,ihtimal cumartesi sanki yanındaymışım gibi hayaller görüyorum sanabir şeyler olmasın diye dualar ediyorum | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cumartesi sözleri, nilufer cumartesi, nilüfer cumartesi, |
Nilüfer - Cumartesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Göktan - Bu Cumartesi | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 09:27 |
| Yaşar - Cumartesi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:23 |
| Feridun Düzağaç - Cumartesi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 17:05 |
| Nilüfer - Nilüfer Nedir - Nilüfer Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 05-12-2007 14:48 |
| Nilüfer (Nilüfer Kimdir? - Nilüfer Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 33 | 21-09-2007 15:44 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||