| | #1 (mesaj-linki) |
Gülşen - Alnının yazısı Gülşen - Alnının yazısı - Şarkı Sözleri Ezberledim yokluğunu sensiz gecelerde Alıştım diyemem canım sensiz yarım kaldım Unutursun diye beni gittiğin yerde Ben o gün bugündür uyuyamadım Günler sensiz delip geçiyor Farkında mısın yar, ömür de bitiyor Çok aşkı gezdim, ben imkansızı seçtim Gel gör ki senden vazgeçemedim Alnının yazısı Ömrünün yarısı Başının belası Olmaya geldim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| alnımın yazısı, alnının yazısı, gulsen alnimin yazisi, gulsen mp3, gülşen alnımın yazısı, gülşen alnını yazısı, gülşen alnının yazısı, gülşen alnının yazısı mp3, gülşen alnının yazısı şarkısı, gülşen mp3, |
Gülşen - Alnının yazısı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gülşen Bubikoğlu (Gülşen Bubikoğlu Kimdir? - Gülşen Bubikoğlu Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 7 | 31-10-2008 16:16 |
| Hiyeroglif Yazısı | ThinkerBeLL | Kültür | 1 | 29-10-2008 16:05 |
| Gülşen (Gülşen Kimdir? - Gülşen Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 7 | 24-09-2008 08:53 |
| Gülşen Kutlu (Gülşen Kutlu Kimdir? - Gülşen Kutlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 03-05-2008 11:58 |
| Gülşen Tatu (Gülşen Tatu Kimdir? - Gülşen Tatu Hakkında) | estudiantes | Müzik tr | 0 | 01-11-2007 22:51 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||