Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Gülşen - Alnının yazısı

Gülşen - Alnının yazısı - Şarkı Sözleri

Ezberledim yokluğunu sensiz gecelerde
Alıştım diyemem canım sensiz yarım kaldım
Unutursun diye beni gittiğin yerde
Ben o gün bugündür uyuyamadım
Günler sensiz delip geçiyor
Farkında mısın yar, ömür de bitiyor
Çok aşkı gezdim, ben imkansızı seçtim
Gel gör ki senden vazgeçemedim
Alnının yazısı
Ömrünün yarısı
Başının belası
Olmaya geldim

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
alnımın yazısı, alnının yazısı, gulsen alnimin yazisi, gulsen mp3, gülşen alnımın yazısı, gülşen alnını yazısı, gülşen alnının yazısı, gülşen alnının yazısı mp3, gülşen alnının yazısı şarkısı, gülşen mp3,
Gülşen - Alnının yazısı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gülşen Bubikoğlu (Gülşen Bubikoğlu Kimdir? - Gülşen Bubikoğlu Hakkında) thedoctor_611 Sinema tr 7 31-10-2008 16:16
Hiyeroglif Yazısı ThinkerBeLL Kültür 1 29-10-2008 16:05
Gülşen (Gülşen Kimdir? - Gülşen Hakkında) Kral_Aslan Müzik tr 7 24-09-2008 08:53
Gülşen Kutlu (Gülşen Kutlu Kimdir? - Gülşen Kutlu Hakkında) KisukE UraharA Müzik tr 0 03-05-2008 11:58
Gülşen Tatu (Gülşen Tatu Kimdir? - Gülşen Tatu Hakkında) estudiantes Müzik tr 0 01-11-2007 22:51
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09951496 saniyede (56.20% PHP - 43.80% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz