| | #1 (mesaj-linki) |
Gülşen - Aşk Adı Sebebimin Gülşen - Aşk Adı Sebebimin - Şarkı Sözleri Belki de zamansız açtım içimi Yüreğim şeffaftı aklımsa deli Ben geldim sen kaçtın hep bana inat Bir vardın bir yoktun hep masal gibi Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın Adı aşk sebebimin her hata kalbimin Hep değerinden Hep gereğinden Hak ettiğinden çok sevdim Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Gülşen - Aşk Adı Sebebimin saol pusat ellerine salık abi . | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| adı aşk sebebimin mp3, ben tek bir sözüne tutulup kaldim, gülşen, gülşen ne kara gözüne ne kara kaşına, gülşen ne kara kasına, gülşen ne kara kaşına, gülşen ne kara kaşına ne, gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne, gülşen tutulup kaldım, gülşen şarkıları, |
Gülşen - Aşk Adı Sebebimin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gülşen Bubikoğlu (Gülşen Bubikoğlu Kimdir? - Gülşen Bubikoğlu Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 7 | 31-10-2008 16:16 |
| Gülşen (Gülşen Kimdir? - Gülşen Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 7 | 24-09-2008 08:53 |
| Gülşen Kutlu (Gülşen Kutlu Kimdir? - Gülşen Kutlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 03-05-2008 11:58 |
| Gülşen - Delisin | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:30 |
| Gülşen Tatu (Gülşen Tatu Kimdir? - Gülşen Tatu Hakkında) | estudiantes | Müzik tr | 0 | 01-11-2007 22:51 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||