| | #1 (mesaj-linki) |
Gülşen - Anam Gülşen - Anam - Şarkı Sözleri Sabır üstüne ekledim dertleri Gelir diye bekledim çareleri Allah'ım sen kurtar beni Yanıyor yüreğim bildim bileli Gülmedi gülmez bir gün yüzüm İsyan edip ağlayasım var Dinmedi gözümde ne yağmur ne hüzün Bu dünyada herkesin bir derdi var Aman anam ağlama bana Başımı alıp gidesim var Bunca dert bunca keder Neden bilmem ölesim var | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anam gülşen, anam sarkıları, anam sarkısı, anam şarkilar, anam şarkıları, gülşen aman, gülşen aman anam ağlmama bana, gülşen anam, gülşen anam şarkısı, gülşen anam şarkısını download, |
Gülşen - Anam Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gülşen Bubikoğlu (Gülşen Bubikoğlu Kimdir? - Gülşen Bubikoğlu Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 7 | 31-10-2008 16:16 |
| Gülşen (Gülşen Kimdir? - Gülşen Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 7 | 24-09-2008 08:53 |
| İbrahim Tatlıses - Anam | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 21:24 |
| Gülşen Kutlu (Gülşen Kutlu Kimdir? - Gülşen Kutlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 03-05-2008 11:58 |
| Gülşen Tatu (Gülşen Tatu Kimdir? - Gülşen Tatu Hakkında) | estudiantes | Müzik tr | 0 | 01-11-2007 22:51 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||