| | #1 (mesaj-linki) |
Gülşen - Delisin Gülşen - Delisin - Şarkı Sözleri Ah kalbim ben senden çok çektim söyledim mi? nedir bu halin valla sen delisin delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki çıldırmışsın sanki valla sen delisin delisin Ne olmuş ki ben gördüysen onu ömründe ilk gördüğün erkek o mu? aman sus sus duymasınlar sesini göğsümden koparıp atarım seni lay lay lay lay delisin delisin delisin delisin Bu kaçıncı sevgi belki 45-50 ben bildim bileli valla sen delisin delisin hiç nefes almazsın bir an boş durmazsın fikrimi sormazsın valla sen delisin delisin x2 Anlaşıldı sen duruncaya dek bu işte böyle sürüp gidecek aşk her zaman faydalı olmuyor senden bana hiç rahat yüzü yok lay lay lay lay delisin delisin delisin delisin x2 | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| delisin delisin şarkısı, delisin in english and in turkish, delisin mp3, delisin şarkısı, eski şarkılar delisin delisin delisin sözleri, gulşen, gulşen kimdir, gülşen ah kalbim, gülşen delisin delisin, sen delisin şarkısı, |
Gülşen - Delisin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gülşen Bubikoğlu (Gülşen Bubikoğlu Kimdir? - Gülşen Bubikoğlu Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 7 | 31-10-2008 16:16 |
| Gülşen (Gülşen Kimdir? - Gülşen Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 7 | 24-09-2008 08:53 |
| Gülşen Kutlu (Gülşen Kutlu Kimdir? - Gülşen Kutlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 03-05-2008 11:58 |
| Kader - Delisin | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 03:00 |
| Gülşen Tatu (Gülşen Tatu Kimdir? - Gülşen Tatu Hakkında) | estudiantes | Müzik tr | 0 | 01-11-2007 22:51 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||