| | #1 (mesaj-linki) |
Vega - Desem de İnanma
sen isterdin bu sonu hiçbir sona değişmem yuvarLandı geLdi bariz durdurmam, hiç "dur" demem ne güzeL uzakLaşır her şey. uyurum, nefesim biter durdurmam, bu sondan hiç korkmam ben ne güzeL uzakLaşır her şey. uyurum, nefesim biter ne varsa bundan sonra var oLmaz, geri dönmem hep isterdin ve oLdu bak bugünden geriye dönmem kopuyorum ah... senin teninden son güne kadar direnmişken "atıyorum ah... seni içimden ben" desem de inanma kaçıyorum ah... senin eLinden son güne kadar esirinken "atıyorum ah... seni içimden ben" desem de inanma | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| desemde inanma sözleri, sen isterdin vega, vega desemde inanma sözleri, |
Vega - Desem de İnanma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vega (Vega Kimdir? - Vega Hakkında) | Naesse | Türkçe Rock | 17 | 02-09-2008 09:50 |
| Suzanne Vega (Suzanne Vega Kimdir? - Suzanne Vega Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik ww | 2 | 11-07-2008 09:36 |
| Sıla - Ne Desem İnanırsın? | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 19:28 |
| Duman - Rüyanda Görsen İnanma | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:54 |
| Ne Desem | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 14-12-2007 19:34 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||