| | #1 (mesaj-linki) | |
| BenDeniz - Yapamıyorum (Ft Harun Kolçak)
Bendeniz: Yalnızlığa alıştım ben Hiç yoktun sanki önceden Herşey sona erdi bak Unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Harun Kolçak: Biliyorum yanlış yoldayım Yine sevdanın koynundayım Unutmuştum böylesine Dayanılmaz sarsıntıları Sana mahkumum, farkındayım.. Bendeniz: Unutsan da farketmez Adı böyle, aşk affetmez Yüreğin unutmaz beni Kaçsan da aşk terk etmez.. Harun Kolçak: Ne olur gülme, gülme.. Yapamıyorum Elimde değil seviyorum.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
BenDeniz - Yapamıyorum (Ft Harun Kolçak) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| BenDeniz - Elimde Değil (ft. Harun Kolçak) | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 3 | 22-06-2009 02:02 |
| Harun Reşid (Harun Reşid Kimdir? - Harun Reşid Hakkında) | asla_asla_deme | Siyaset ww | 1 | 20-04-2009 11:08 |
| Harun Erdenay (Harun Erdenay Kimdir? - Harun Erdenay Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 2 | 13-01-2009 13:54 |
| 1991-2007 Bir Müzisyen'in Çalışmaları - Harun Kolçak | careless_WhispeR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 10-03-2008 21:12 |
| Harun Kolçak (Harun Kolçak Hakkında - Harun Kolçak Kimdir?) | careless_WhispeR | Müzik tr | 3 | 25-11-2006 11:18 |