Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Zülfü Livaneli - Memik Oğlan sözleri.#1 (link) |
| CMC |
Ondört yaşım diken ile kaplanmış Göz ucuma karıncalar toplanmış Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne Alın yazım okur gibi saplanmış Uyu memikoğlan uyu öte gecelerde Dağı dağa kavuşturan ben idim Suyu suya eriştiren can idim Yükledim mi gece vakti kaçağı Karanlıkta ışılayan gün idim Uyu memikoğlan uyu öte gecelerde büyü |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Zülfü Livaneli - Memik Oğlan Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zülfü Livaneli - Özgürlük | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24 Şubat 2008 17:42 |
| Zülfü Livaneli - O Günler | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24 Şubat 2008 17:38 |
| Zülfü Livaneli - Bizim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24 Şubat 2008 16:38 |
| Zülfü Livaneli - Anı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24 Şubat 2008 16:27 |
| Zülfü Livaneli | Blue Blood | Müzik tr | 16 | 25 Kasım 2006 12:37 |