| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kazım Koyuncu - Ben Seni Sevdiğimi
ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim indirdin kaşlarını 2(babanı mı) öldürdüm indirdin kaşlarını 2(babanı mı) öldürdüm indereye dereye de al dereden taşları geçti bizden sevdalık 2(al cebimden) saçları geçti bizden sevdalık 2(al cebimden) saçları kız evinin önüne de sereceğim kilimi oldu hayli zamanlar 2(görmedim)sevdiğimi oldu hayli zamanlar 2(görmedim)sevdiğimi yaz geldi bahar geldi de açtı yeşil yapraklar ben sana doyamadım 2(doysun kara)topraklar ben sana doyamadım 2(doysun kara)topraklar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kazım, koyuncu, sevdiğimi | ben seni sevdigimi sozleri, kazim koyuncu ben seni sevdigimide, seni sevdigimide, |
Kazım Koyuncu - Ben Seni Sevdiğimi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kazım Koyuncu (Kazım Koyuncu Kimdir? - Kazım Koyuncu Hakkında) | GusinapsE | Müzik tr | 11 | 10-07-2009 18:16 |
| Xadica Elizade - Ben Seni Sevdiğimi | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 1 | 29-06-2008 17:51 |
| Sefarad - Seni Ne Çok Sevdiğimi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:18 |
| Kazım Koyuncu - Ben | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 11:57 |
| Kazım Koyuncu - Ateşlerde | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 11:53 |