| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yıldız Tilbe - Papatya Baharı Yıldız Tilbe - Papatya Baharı - Şarkı Sözleri Kalbimin atışlarını uzaktan duyarsın Sana deli olan biri varsa o bendir Seviyorum hep istiyorum müptelanım İki kere beş on eder seninle ben bir Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Hem dostum hem arkadaşım hem sevgilimsin Seni mutlu etmek için ölebilirim Gül dalında güzel sen benim yanımda Sana malım mülküm canım ne varsa feda Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Sen kalbimin her yerinde ayrı bir dünya Her dünyanın içinde sen ayrı bir rüya Çok mutluyum seninle şu kötü dünyada Zaman zaman mutsuzluğum beni bozsada Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Arzularımın çocuk dili sorum cevabım Sen büyülü istanbulun serin yaylasın Eski ve yenisin aşktan hediyesin Nerde olursam olayım hep benimlesin Papatya baharında gök kuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana Ölüm aşık olur kalır bana kalır varamaz benden sana | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| baharla ilgili sözler, papatya baharında, papatya ile ilgili güzel sözler, papatya ile ilgili sözler, papatya ile ilgili şarkılar, |
Yıldız Tilbe - Papatya Baharı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yıldız Tilbe (Yıldız Tilbe Kimdir? - Yıldız Tilbe Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 8 | 30-09-2008 18:24 |
| Yıldız Tilbe - Le Ley | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 12:48 |
| Yıldız Tilbe - Sor | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 12:20 |
| Yıldız Tilbe - E mi? | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:57 |
| Yıldız Tilbe - Yar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 10:00 |