| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yıldız Tilbe - Le Ley Yıldız Tilbe - Le Ley - Şarkı Sözleri Bazen aklım başımda olmuyor ayrılmak istiyorum Çekip gitsem bile gittiğim yerde rahat olamıyorum Sanki hiç kimsem yokmuş gibi ağlıyorum Biraz konuşup dağıtsamda çok sıkılıyorum Ya arasan yada gelip alsan diyorum Bir daha küsüp gitmek yok bu son söz veriyorum Bu son söz söz Mis gibi yıkanacağım Kokuları sıkacağım Bir peri gibi karşında sallanacağım Dayanamıcak biliyormusun Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Dert alınmaz aşk satılmaz doğru söze ne denir İkici hanı ayağına sersem inan az bile gelir Hayat kısa senin tadın hep damağımda Nazar deymez büyü işlemez aşk bizi çevirir Aramız bozulunca ölmek istiyorum Hiç kin tutmadım hep affettim ya vazgeçiyorum Bu son söz Mis gibi yıkanacağım Kokuları sokacağım Bir peri gibi karşında sallanacağım Dayanamıcaksın biliyormusun biliyormusun Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley Le ley le ley le ley le ley le le le ley | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ley, tilbe, yıldız |
Yıldız Tilbe - Le Ley Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yıldız Tilbe (Yıldız Tilbe Kimdir? - Yıldız Tilbe Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 8 | 30-09-2008 18:24 |
| Yıldız Tilbe - E mi? | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:57 |
| Yıldız Tilbe - Çok Zor | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:50 |
| Yıldız Tilbe - Yar Yar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 10:37 |
| Yıldız Tilbe - Yar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 10:00 |