Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Haluk Levent - Sevenler Ağlarmış sözleri.#1 (link) |
| CAN'T YOU SEE |
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil Bir yarim olsun isterdim gülyüzü gülen Onu çok sevmek isterdim delice sevmek Peşinden koşup koşup sonunda almak Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Bir yarim oldu sonunda gözleri yeşil Bir yarim oldu sonunda gülyüzü gülen Onu çok sevdim sonunda delice sevdim Fakat bu aşkın sonunu ben hiç bilmezdim Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Benzer Konular:
Etiketler:
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Haluk Levent - Sevenler Ağlarmış Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Haluk Levent | Strom260 | Müzik tr | 4 | 20 Eylül 2008 19:08 |
| Üç Hürel - Sevenler Ağlarmış | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 7 Eylül 2008 08:31 |
| Haluk Levent - Kaçış | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25 Şubat 2008 19:24 |
| Haluk Levent - İzmir | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25 Şubat 2008 19:23 |
| Haluk Levent - Heyyamola | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25 Şubat 2008 19:19 |