| | #1 (mesaj-linki) | |
| Niran Ünsal - Farzet
AsLa ask her yerde baHar degiL biZde ask kisLara hep gebe yar isiTamadin gönLümü isiTamadim kaLbini buNdan faZLa aLisamadik biZ biZe konuSamadik göZ göZe buNdan fazLa FarZet kapiLip biZ deLice ask seLine FarZet yaSadik doyduk güzeLe FarZet kapiLip biZ deLice ask seLine FarZet yaSadik doyduk güzeLe Aski buLdugumu sandim sende Aski sevdigini sandim bende senLe ben aciyi sevda sandik geLdik yoL soNuNa Aski buLdugumu sandim sende Aski sevdigini sandim bende senLe ben aciyi sevda sandik geLdik yoL soNuN AsLa ask her yerde baHar degiL biZde ask kisLara hep gebe yar isiTamadin gönLümü isiTamadim kaLbini buNdan faZLa aLisamadik biZ biZe konuSamadik göZ göZe buNdan fazLa FarZet kapiLip biZ deLice ask seLine FarZet yaSadik doyduk güzeLe FarZet kapiLip biZ deLice ask seLine FarZet yaSadik doyduk güzeLe | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| farzet kapılıp biz delice aşk seline, niran ünsal farzet, niran ünsal farzet mp3 download, niran ünsal farzet sözleri, niran ünsal şarkıları farzet, |
Niran Ünsal - Farzet Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Niran Ünsal (Niran Ünsal Kimdir? - Niran Ünsal Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 8 | 25-09-2008 13:23 |
| Niran Ünsal - Son Bir Sözüm Var | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:42 |
| Niran Ünsal - İzin Ver | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:38 |
| Niran Ünsal - İyi ki Varsın | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:38 |
| Niran Ünsal - Helal Et | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:36 |