Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Sertab Erener - Kumsalda sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Kumsalda Uzanmışım kumsala Güneş damlar içime Kurumuş dudaklarımda Unutulmuş bir beste Yaşıyorum aheste Kapılmışım rüzgara Savrulup gidiyorum Şimdi çok uzaklarda Nafile telaşlarım Hayattan çalıyorum Ni la bombe atomique Un amor piatonique Umudum yarınlarda; tatildeyim Bir elimde ayna var Şair beni kıskanır Yatmışım sereserpe; sahildeyim Ooo...
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Sertab Erener - Kumsalda Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sertab Erener - Got Me Like Oh | fadedliver | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 21 Eylül 2008 22:35 |
| Sertab Erener - I Believe (That I See Love In You) | fadedliver | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 21 Eylül 2008 22:33 |
| Sertab Erener - Here I A m | Mystic@L | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 14:47 |
| Sertab Erener - Sakin Ol | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 14:34 |
| Sertab Erener - Oysa | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 14:33 |