| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bülent Ortaçgil - Bu Şarkılar Adam Olmaz Bülent Ortaçgil - Bu Şarkılar Adam Olmaz - Şarkı Sözleri Ne gecelerimiz katran karası Nede 'kolay gelsin bakalım' Olmadı yaşam Sevdanın yolları yokuş Şans hiç alışmamış bize, nedense! Sizin belalınız ben olamadım Şöyle bir masaya vurup susturamadım Hadi iyisin, iyisin dediniz Ama faka basan hep bendiniz Doğduğumda ölmeye değil Yaşamaya yattım Bu şarkılar adam olmaz... Ağıtım elinde silahla vurulana değil Her gün yavaş yavaş ölene dair Herkesin sözcüsü olamadık Çok yazık! Sözümüz bitince Nazım'a sığınamadık Bu şarkılar adam olmaz... İnsanın dışındakiler ilgimizi çeker Oysa içimize inenler pek az Sessiz bir isyanı hiç kimse istemez Biz dövüşmekten yanayız Bu şehri İstanbul ki Taşı toprağı moloz Artık bize söylemek düşmez Bu şarkılar adam olmaz... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adam, bülent, olmaz, ortaçgil, Şarkılar |
Bülent Ortaçgil - Bu Şarkılar Adam Olmaz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bülent Ortaçgil (Bülent Ortaçgil Kimdir? - Bülent Ortaçgil Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 3 | 30-07-2008 21:42 |
| Bülent Ortaçgil - Olmaz | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 20:22 |
| Bülent Ortaçgil - Sensiz Olmaz | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:43 |
| Bülent Ortaçgil - Bi'şeycik Olmaz | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:31 |
| Bülent Ortaçgil - Adam Sende | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:26 |