Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Muazzez Ersoy - Duydum ki Unutmuşsun sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Muazzez Ersoy - Duydum Ki Unutmuşsun - Şarkı Sözleri Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin geceler ruyan idim Demek ki senin icin ask degil yalan idim Acirim heder olan o en guzel yillara
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Muazzez Ersoy - Duydum ki Unutmuşsun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Duydum ki unutmuşsun" şarkısının bestecisi kimdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 6 Eylül 2012 03:08 |
| Muazzez Ersoy - Geceleri | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 22:30 |
| Muazzez Ersoy - Eskidendi O | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 22:29 |
| Muazzez Ersoy - At Kadehi Elinden | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26 Şubat 2008 22:20 |
| Muazzez Ersoy | Kral_Aslan | Müzik tr | 3 | 17 Haziran 2007 22:57 |